Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε υπηρεσία του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Νέο κρούσμα κορονοϊού σε υπηρεσία του Δήμου Χανιων. Σύμφωνα με δελτίο τύπου απο τον Δήμο Χανίων, το κρούσμα εντοπίστηκε την Κυριακή σε εργαζόμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων. Θα πραγματοποιηθούν τεστ σε ολους τους εργαζόμενους ενώ αναστέλλεται η λειτουργία της υπηρεσίας από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή.

Το σχετικο κείμενο αναφέρει:

“Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, η εξυπηρέτηση στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (οδός Γρηγορίου Ε’) αναστέλλεται, μετά από τη γνωστοποίηση για ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο της υπηρεσίας.

"Sponsored links"

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, η εν λόγω υπηρεσία αναστέλλει τη δια ζώσης εξυπηρέτηση με το κοινό, από αύριο Δευτέρα, 16/11 έως και την Παρασκευή, 20/11/2020. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και θα γίνουν διαγνωστικοί έλεγχοι σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στις κάτωθι διευθύνσεις. ηλ. Ταχυδρομείου:

 d-tecniki@chania.gr Διευθυντής: stsirantonakis@chania.gr

 Προϊστάμενος Τμήματος κατασκευών, επιβλέψεων και αυτεπιστασίας: gefthymiou@chania.gr

 Προϊστάμενος Tμήματος μελετών και δημόσιας περιουσίας: pvakalis@chania.gr

 Προϊστάμενος Tμήματος Παλιάς Πόλης amylonas@chania.gr

Διευκρινίζεται, ότι το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και Κυκλοφοριακών θεμάτων της ίδιας Διεύθυνσης, καθότι στεγάζεται σε διαφορετικό κτίριο, θα παραμείνει ανοικτό προς εξυπηρέτηση με τις ισχύουσες οδηγίες περιορισμού της διασποράς της πανδημίας Covid-19.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις