Νευρολογικής φύσεως πρόβλημα διαγνώστηκε στον Αρχιεπίσκοπο

Κανένα σχόλιο

Από τη νόσο του κινητικού νευρώνα πάσχει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη διάγνωση των γιατρών που παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Πρόκειται για ένα θέμα νευρολογικής φύσεως, ενώ χθες έγινε τραχειοστομία στο πλαίσιο της διαδικασίας αποσωλήνωσης.

Η κατάσταση της Υγείας του προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κρήτης κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ ο 87χρονος Ιεράρχης εξακολουθεί, για 6η ημέρα, να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, απύρετος και αιμοδυναμικά σταθερός.

Εν τω μεταξύ, με απόλυτη διακριτικότητα και σεβασμό στην κατάσταση, έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες διερευνητικές διεργασίες για την εκλογή νέου Αρχιεπισκόπου.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ:

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ΠαΓΝΗ, από τις 27/09/2020 για οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Είναι σε αφύπνιση, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και απύρετος.

Μετά το πέρας των παρακλινικών εξετάσεων, απεφασίσθη και έγινε τραχειοστομία, την οποία ανέχεται καλώς.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις