ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για μη τηρηθέντες υποσχέσεις Αυγενάκη: “Αν ολιγωρούν στα ελάχιστα, τι μπορούμε να περιμένουμε για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο χανιώτικος αθλητισμός και η νεολαία;”

Κανένα σχόλιο

Για “φιέστα Αυγενάκη” χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα κατηγορεί η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων τον Υπουργό Αθλητισμού σχετικά με τις υποσχέσεις που έδωσε για λύσεις σε χρόνια ζητήματα που αφορούν το νομό Χανίων.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την φιέστα Αυγενάκη, και τις διαπιστώσεις για την απαράδεκτη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει ακουστεί ούτε τρυπάνι να δουλεύει.

"Sponsored links"

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι σε υψηλότατο επίπεδο σε αντίθεση με την αποτελεσματικότητά της. Όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο στις 13-7 είδαν την βουλευτή Χανίων κ. Μπακογιάννη να «μαλώνει»  τον κ. Αυγενάκη για την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού δίνοντάς του κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί το άμεσο επόμενο διάστημα.

Ο υπουργός δέχτηκε τις  διαπιστώσεις και δεσμεύτηκε για την άμεση παρέμβασή του ειδικά στο θέμα του κολυμβητηρίου, για το οποίο παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, θα περιοριστεί σε μερεμέτια όπως τα χαρακτήρισε. Όμως ούτε για τα μερεμέτια δεν είναι ικανοί αφού εδώ και τρεις μήνες δεν έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν την επικίνδυνη σκεπή της κλειστής πισίνας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στοιχειώδης χώρος προπόνησης των αθλητών που κατά τ’ άλλα «στηρίζει η πολιτεία».

Αν σε τρείς μήνες δεν είναι ικανοί να αφαιρέσουν μία στέγη που θεωρητικά είναι το εύκολο κομμάτι, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για επανατοποθέτηση καινούριας; Έως τότε οι αθλητές πού θα προπονούνται;

Αν ολιγωρούν στα ελάχιστα, τι μπορούμε να περιμένουμε για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο χανιώτικος αθλητισμός και η νεολαία;

Μία απάντηση του τύπου «φταίει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» φαντάζει αστεία δεδομένου:

α) του έργου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων και είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και

β)   ότι οι δύο μεγάλες ολοκαίνουριες  αθλητικές υποδομές των Χανίων που κατασκευάστηκαν και εγκαταλείφθηκαν επί των ημερών τους (κολυμβητήριο- ποδηλατοδρόμιο), αντικατοπτρίζουν την χυδαία σπατάλη του δημοσίου χρήματος.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις