ΝΟΔΕ Χανίων: Επικοινωνιακό τέχνασμα χωρίς αντίκρισμα ο ορισμός βουλετή για να ασχολείται με τα προβλήματα του νομού

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τα Χανιά η ΝΟΔΕ Χανίων αναφέρει τα εξής:

Μετά από 3,5 χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με όλους τους εκλεγμένους βουλευτές στο νομό Χανίων από το ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός όρισε βουλευτή, να ασχοληθεί με τα προβλήματα του νομού.

Δηλαδή, τόσο καιρό τι έκαναν;

"Sponsored links"

Επί της ουσίας είναι άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, που προφανώς και δεν θα έχει κανένα αντίκρισμα, αφού απλά επιβεβαιώνει την ανικανότητα τους.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο η έλλειψη μεγάλων έργων στον τόπο μας, που όλο ανακοινώνονται και ποτέ δεν ξεκινούν αφού δεν έχουν γίνει καν οι στοιχειώδεις μελέτες. Είναι η έλλειψη συντήρησης στοιχειωδών υποδομών, η έλλειψη χρηματοδότησης βασικών έργων, όπως και η αποδιοργάνωση της δημόσιας διοίκησης που δυσχεραίνουν τη καθημερινότητα του πολίτη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις