Ντ. Μπακογιάννη: Ο κ. Πολάκης μίλησε για τη δικιά σας και τη δικιά μας Δημοκρατία. Αυτό είναι φασιστοειδής λογική. Η Δημοκρατία είναι μία

Κανένα σχόλιο

«Δεν ξέρω γιατί πίστευα ότι ο κ. υπουργός θα απευθυνόταν με έναν διαφορετικό τρόπο σήμερα… », ανέφερε παίρνοντας το λόγο η βουλευτής της Νέας ΔημοκρατίαςΝτόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας απογοητευμένη από την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που είχε προηγηθεί.

«Θέλω να σταθώ στη μεγάλη αξιακή διαφορά που έχουμε με τον κ. Πολάκη. Ο κ. Πολάκης μίλησε για τη δικιά σας και τη δικιά μας Δημοκρατία. Αυτό είναι φασιστοειδής λογική. Η Δημοκρατία είναι μία και σ’ αυτή έχουμε θέση όλοι», σημείωσε η κυρία Μπακογιάννη τονίζοντας, μάλιστα, πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διατύπωσε μια τέτοια θέση «χωρίς αιδώ…».

Ο κ. Πολάκης «προσπάθησε να κάνει μία ρελάνς αλλά ήταν ατυχής», πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη. «Αυτό για το οποίο έψεξε τον κ. Κυμπουρόπουλο ήταν για το ότι έκανε χρήση μιας λεγόμενης θετικής διάκρισης». Τον έψεξε «γιατί έκανε χρήση ενός νόμου που προϋπήρχε του κ. Πολάκη, που του έδωσε το δικαίωμα να γίνει γιατρός. Αυτό που ονομάζουμε θετική διάκριση… Εμείς πιστεύουμε στη θετική διάκριση. Αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης ήταν βαθιά ανέντιμο και αντιδημοκρατικό».

"Sponsored links"

«Υπάρχουν όρια στη φασιστοειδή λογική και καλά θα κάνετε να το καταλάβετε. Γιατί όταν πέφτει σιγά-σιγά το δηλητήριο και δεν πειράζει το ένα, δεν πειράζει το άλλο,… τότε παθαίνουμε Μιθριδατισμό κι αυτό είναι επικίνδυνο»…

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις