“Ξωτικά και Άγιοι Βασίληδες του Santa Run Chania ήρθε η στιγμή μας!!!… “

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Santa Run Chania ενημερώνει ότι η φετινή διοργάνωση αναστέλλεται έως οτου το επιτρέψουν οι συνθήκες, ομώς καλει όσους συμμετείχαν άλλες χρονιές να στηρίξουν και φέτος τα σωματεία της πόλης που έχουν ανάγκη.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Ξωτικά και Άγιοι Βασίληδες τουSantaRunChania ήρθε η στιγμή μας!!!…

"Sponsored links"

Η ομορφιά των Χριστουγέννων είναι εδώ…

Μέσα από τα απλά και όμορφα!!!

Μέσα από μία αγκαλιά…

Μέσα από ένα χάδι…

Μέσα από ένα χαμόγελο…

Μέσα από μία όμορφη κουβέντα…

Μέσα από τις ευχές και την λάμψη των ματιών μας!!!

Όλοι μαζί έχουμε δώσει τώρα και δέκα χρόνια μία «Υπόσχεση» σε τούτη την πόλη!!! Στην πόλη που ο Άγιος Βασίλης αποφάσισε να μείνει για πάντα.Η Υπόσχεση μας είναι να προστατεύουμε τα παιδιά μας, τα παιδιά της πόλης μας χωρίς να μας φοβίζουν οι μπόρες!!!

Δεδομένων των συνθηκών η διοργάνωση αναστέλλεται όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε.

"Sponsored links"

Η δουλειά όμως και το όραμα δεν σταματούν!!! Δυναμώνουμε, ενωνόμαστε και υποσχόμαστε μόλις όλα αποκατασταθούν, μια διοργάνωση αντάξια της στήριξης που δίνει η πόλη όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά με προβλήματα υγείας. Το εργαστήρι του Αγίου Βασίλη στα Χανιά συνεχίζει να εργάζεται για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Μέχρι όμως να μπορέσουμε να ξεχυθούμε ξανά στους δρόμους  για τη σημαντικότερη ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ,όσοι έχετε ντυθεί έστω και μια φορά με τη μαγική στολή, θα θεωρήσετε ως αποστολή σας φέτος μια ενίσχυση προς τα 4 σωματεία (ΚΗΦΑΠ  «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας, Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ)με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε!!!

Η μαγική φορεσιά σου δεν φαίνεται φέτος, είναι όμως εκεί και περιμένει τη στιγμή που θα κάνει άλλο ένα παιδί να ελπίζει.Μοίρασε χαρά, σκόρπησε την αγάπη σου και δείξε με την παρουσία σου την έμπρακτη στήριξη σε όσους σε έχουν ανάγκη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις