Οδοντιατρικός έλεγχος από τους Γιατρούς του Κόσμου στον Αποκόρωνα

Κανένα σχόλιο

Οι  Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της Ελληνικής Κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου με τη συνολική υποστήριξη της ΔΕΗ ΑΕ.

Το πρόγραμμα θα παράσχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πρόληψης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα περιορισμένης ή και μηδενικής πρόσβασης σε δομές  πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε διάφορες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

Στα πλαίσια του προγράμματος των επισκέψεων της Κινητής Μονάδας και σε συνεργασία με το Δήμο Αποκορώνου και το Κέντρο Κοινότητας Αποκορώνου,

"Sponsored links"

θα παράσχει υπηρεσίες ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΕΛΕΓΧΟΥ στην περιοχή του Αποκόρωνα  στο χώρο του Πολιτιστικό Σύλλογου  Βρυσών (Δίπλα στο Δημαρχείο) την Κυριακή 25/02/18. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 π.μ έως τις 14:00 μ.μ   και αφορά  παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις