Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χανίων ενημερώνουν την Ένωση Ξενοδόχων για τις ελλείψεις που υπάρχουν

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “Ο Άγιος Γεώργιος” μετά από αίτημα της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων ενημερώνει για τις ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο Χανίων:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων ενόψει των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε σαν χώρα, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ανάγκη από είδη ιματισμού (όπως σεντόνια, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες, πετσέτες μπάνιου κ.α), είδη απλού ξενοδοχειακού εξοπλισμού (όπως καρέκλες, ποτήρια μιας χρήσεως κ.α) είδη μέσων ατομικής προστασίας (όπως χειρουργικές μάσκες, μάσκες υψηλής προστασίας τύπου FFP2 ή Ν95 κ.α.) ή είδη ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (όπως AMBU, ποδιές χειρουργείου με μανσέτες, ποδονάρια μέχρι το γόνατο κ.α).

Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για τις όποιες επιπλέον διευκρινίσεις ή πληροφορίες.»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις