Οι Κινέζοι αγοράζουν σπίτια στο Βάμο

Κανένα σχόλιο

Τελικά οι Κινέζοι δεν έρχονται με πολυπληθείς αντιπροσωπείες μόνο για τουρισμό, ελαιόλαδο και…προσκύνημα στην Κνωσό! Έρχονται και για να επενδύσουν!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CRETALIVE σύντομα θα επισφραγιστεί και τυπικά η πρώτη μεγάλη συμφωνία με Κινέζους επιχειρηματίες στον τουριστικό τομέα. Η εξαγορά αφορά συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο Βάμο Χανίων για το οποίο η κινέζικη εταιρεία έχει ήδη συμφωνήσει και προυπογράψει.

Το συγκρότημα ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία ο οποίος πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της συγκεκριμένης επιχείρησης και με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν πια στην Ελλάδα τα κεφάλαια κίνησης που θέλει μια επιχείρηση. Με τη μεσολάβηση μεγάλου πιστωτικού φορέα έκλεισε η συμφωνία με τους Κινέζους οι οποίοι θέλουν το ξενοδοχειακό συγκρότημα- με έντονα τοπικά χαρακτηριστικά και σε εκπληκτικής ομορφιάς τόπο- για να φέρνουν συμπατριώτες τους να κάνουν εδώ διακοπές.

"Sponsored links"

«Αυτή η συμφωνία είναι ουσιαστικά κλεισμένη. Τώρα θέλουν κι άλλα, ενδιαφέρονται για ανάλογα συγκροτήματα σε όλη την Κρήτη» ανέφερε στο CRETALIVE παράγων που γνωρίζει το χρυσό ντιλ.

Φαίνεται επίσης ότι η προσπάθεια των Κινέζων να μπουν στην τοπική αγορά δεν είναι άσχετη και με τις κινήσεις που κάνουν κι άλλα γραφεία τους, όπως εκείνο που έχει ετοιμάσει το πρόγραμμα ‘Rose weddings’ .Είναι οι ομαδικοί γάμοι Κινέζων ήδη στα Χανιά   δεκαέξι ζευγάρια Κινέζων θα παντρευτούν συγχρόνως λίγο μετά το Πάσχα, με όλες τις επισημότητες, σε ρομαντική περιοχή με φόντο τη θάλασσα.

Στο πλαίσιο αυτό στις αρχές του Νοεμβρίου μια Επιτροπή από το πρόγραμμα ‘Rose Weddings’ που αποτελείται από κινέζικα πρακτορεία θα έρθει στα Χανιά για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και για να διερευνήσει το συγκεκριμένο κομμάτι των κινέζικων γάμων.

Πηγή : cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις