Οι πλειστηριασμοί στο επίκεντρο συνάντησης Δραγασάκη με Ζανιά

Κανένα σχόλιο

Το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η επιτυχημένη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας καθώς και θέματα που αφορούν τις άμεσες ξένες επενδύσεις στην χώρα μας, απασχόλησαν τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) Γιώργο Ζανιά, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους.

Ο Γ. Δραγασάκης, σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε από τον Γ. Ζανιά ότι οι τράπεζες δεν πραγματοποίησαν κανένα πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, παρά την ύπαρξη νομοθετικού κενού στο ζήτημα αυτό. Ενημερώθηκε για την επιτυχημένη υπερκάλυψη της σημερινής δημοπρασίας εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις άμεσες ξένες επενδύσεις στην χώρα μας.

Για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας υπενθυμίζεται ότι με δήλωση του ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης ανέφερε ότι «Η κυβέρνηση προτίθεται άμεσα να νομοθετήσει την παράταση της προθεσμίας του νόμου αναφορικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα η δημιουργία ενός συνολικού πλαισίου διαχείρισης των «κόκκινων» στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων».

"Sponsored links"

ΑΜΠΕ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις