Οι Σκανδιναβοί «ψηφίζουν» Χανιά!

Κανένα σχόλιο

Η Κρήτη αναδεικνύεται ως η «επίσημη αγαπημένη» των Σκανδιναβών, οι οποίοι θα επιλέξουν τη χώρα μας, και συγκεκριμένα τα Χανιά, προκειμένου να περάσουν φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο όμιλος «TUI Nordie», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο των Χανίων, οι αφίξεις του συγκεκριμένου ομίλου στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης ξεπερνούν τις 120.000, γεγονός που αναδεικνύει την πανέμορφη πόλη των Χανίων ως έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς όπου δραστηριοποιείται ο συγκεκριμένος όμιλος.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι και τα στοιχεία που παρουσίασε στην ίδια εκδήλωση ο αερολιμενάρχης Χανίων, Σταύρος Καστρινάκης, αναφορικά με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης, οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αύξηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Καστρινάκη, το πρώτο τετράμηνο του 2013 οι αφίξεις στο αεροδρόμιο των Χανίων παρουσίασαν αύξηση 22% σε σχέση με την περσινή περίοδο, ενώ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου αυξήθηκαν κατά 24% σε σχέση με πέρσι η αύξηση είναι 24%.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής διευθυντής της «TUI Nordic» Πήτερ Ούρβαν, «η περσινή χρονιά, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και με την έκταση την οποία είχαν δώσει τα ΜΜΕ όλης της Ευρώπης, είχε επηρεάσει τις κρατήσεις των Σκανδιναβών. Όμως, καταφέραμε ως εταιρεία να διατηρήσουμε τα νούμερά μας, ενώ φέτος θα επιτύχουμε πολύ υψηλότερους στόχους». Κύριος στόχος μας είπε ο κ. Ούρβαν, είναι να βρισκόμαστε στην Κρήτη και για τα επόμενα τριάντα χρόνια.

Οι λόγοι για τους οποίους οι Σκανδιναβοί επιλέγουν την Ελλάδα, και ειδικά την Κρήτη, για τις διακοπές τους είναι πολλοί, οι σημαντικότεροι όμως, όπως τόνισε ο κ. Ούρβαν, είναι τα αναβαθμισμένα ξενοδοχεία, το ανθρώπινο δυναμικό, η μόρφωση, η άριστη εξυπηρέτηση και η κρητική φιλοξενία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live