Ορίστηκαν τα καταλύματα – καραντίνας: 3 στην Κρήτη, 1 στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Εκδόθηκε η απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού για τα καταλύματα που θα μισθωθούν ως ξενοδοχεία – καραντίνας σε ολόκληρη τη χώρα.

Τρία από τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται στην Κρήτη, εκ των οποίων τα δύο στην περιοχή της Χερσονήσου στο Ηράκλειο και το τρίτο στα Χανιά.Τα δύο ξενοδοχεία της Χερσονήσου είναι τεσσάρων αστέρων και τεσσάρων κλειδιών αντίστοιχα, ενώ το ξενοδοχείο των Χανίων είναι δύο αστέρων.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, τα καταλύματα που επελέγησαν θα μισθωθούν προκειμένου να λειτουργήσουν αποκλειστικά ως προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται πως το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και καταλυμάτων να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση ώστε οι μονάδες τους να χαρακτηριστούν “καταλύματα – καραντίνας” ήταν ιδιαίτερα περιορισμένο. Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν είχε βρεθεί κανένα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργού Τουρισμού, θα έπρεπε να λειτουργεί σε κάθε νομό τουλάχιστον ένα ξενοδοχείο – καραντίνα.

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο με τα καταλύματα που επελέγησαν πατωντας ΕΔΩ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις