Ούτε ένα πρόστιμο για μάσκες στα Χανιά – 12 στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για το μέτρο της μάσκας στην Κρήτη με τον αριθμό των παραβατών πάντως να παρουσιάζεται μειωμένος, είτε εξαιτίας της συμμόρφωσης των πολιτών είτε επειδή οι έλεγχοι έχουν περιοριστεί.

Πιο αναλυτικά, συνολικά στην Κρήτη καταγράφηκαν 12 πρόστιμα για το μέτρο της μάσκας με το Ηράκλειο να έχει 8 παραβάσεις και 3 στο Ρέθυμνο. 1 πρόστιμα επιβεβαιώθηκε στο Λασήθι ενώ στα Χανιά που βρίσκεται ακόμα σε ισχύ το μέτρο της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους δεν καταγράφηκε ούτε μία παράβαση.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις