Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης καλεί τον Στουρνάρα να παραιτηθεί επειδή αύριο “τελειώνουν” τα μνημόνια

Κανένα σχόλιο

Με όρους θητείας στο στρατό, ο Παύλος Πολάκης σε σημερινό του ποστ λέει ότι για την έξοδο από τα μνημόνια έμεινε “μία και σήμερα” και καλεί τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να παραιτηθεί με αφορμή και τη χθεσινή συνέντευξή του στην “Καθημερινή” όπου προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μας εγκαταλείψουν οι αγορές αν υπαναχωρήσουμε από τα συμφωνηθέντα.

Γράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας:

«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!!!

"Sponsored links"

Μια και σημερα όσο και αν στενοχωριέσαι…

Δεν χρειαζόμαστε ούτε τις προβλέψεις σου, ούτε τις συμβουλές σου

Η μοναδική σου προσφορά σε αυτή τη χώρα πλέον, είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ…

Ανήκεις στο σύστημα που χρεωκόπησε τη χώρα, στο σύστημα που την έβαλε στα μνημόνια και κατακρεούργησε μισθούς και δικαιώματα, ενώ η ελίτ και Συ μαζί πλούτιζε….

Αρκετά υπονομευσες, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ…»

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις