13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ο Δ. Καμμένος θέλει να πάρει το 100άρικο από τον συνταξιούχο για να μην παίζουν οι νέοι τάβλι, αλλά ο Π. Καμμένος ήταν πρωταθλητής στο τάβλι το 1992

Ημερομηνία:

“…από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος”, είπε ο Δημήτρης Καμμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα συμφωνούσε με μία τέτοια δήλωση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ Πάνος Καμμένος, κόμμα με το οποίο και εκλέχθηκε.

Στη φωτογραφία που επανήλθε στο προσκήνιο λόγω της δήλωσης του βουλευτή της συγκυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος στα 27 του χρόνια, νέος άνθρωπος δηλαδή, όταν όχι μόνο έπαιζε τάβλι (με τη σύνταξη του παππού;) αλλά μάλιστα έβγαινε και πρωταθλητής κρατώντας με περηφάνεια τον τίτλο.

Δείτε τη φωτογραφία:

CrqmUBjW8AENE93

Ολόκληρη η δήλωση του Δ. Καμμένου είχε ως εξής:

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως, διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FItlvtPo5to”]

 

«Οι δηλώσεις του κυβερνητικού βουλευτή Δημήτρη Καμμένου, που προσπαθεί να νομιμοποιήσει τις νέες περικοπές στις συντάξεις και τη στήριξη της μεγαλοεργοδοσίας με φθηνό εργατικό δυναμικό στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας των νέων, τους οποίους χαρακτηρίζει ουσιαστικά “τεμπέληδες”, είναι προκλητικές, κυνικές και δείχνουν το πραγματικό αντιλαϊκό πρόσωπο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει σχόλιο του γραφείου Τύπου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

«Ο βουλευτής κρύβει ότι σήμερα πολλοί νέοι δουλεύουν σε συνθήκες σύγχρονου εργασιακού μεσαίωνα, με τον υποκατώτατο μισθό, τις ελαστικές σχέσεις και την απλήρωτη μαθητεία, ότι η ανεργία στους νέους φτάνει το 40%. Αυτούς τους νέους στηρίζουν οι πενιχρές και πετσοκομμένες συντάξεις» επισημαίνει η ΚΝΕ, προσθέτοντας ότι ο Δ. Καμμένος, «για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η κυβέρνησή του, 2 χρόνια τώρα, όχι μόνο δεν έχει καταργήσει κανέναν από τους αντιλαϊκούς νόμους, αλλά έχει προσθέσει και νέους στις πλάτες του λαού, καταφεύγει ουσιαστικά σε επιχειρήματα τύπου “Πάγκαλου”, “Ντάισελμπλουμ” κα, που στόχο έχουν να κρύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων θεωρώντας υπεύθυνους τους ίδιους τους λαούς» αναφέρουν οι νεολαίοι του ΚΚΕ.

«Η νέα πρόκληση απέναντι στη νέα γενιά θα πάρει απάντηση με τη συμμετοχή της νεολαίας στους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες σε σύγκρουση με τις κυβερνήσεις, την ΕΕ, το σύστημα που σήμερα καταδικάζει τη νεολαία στην ανεργία και σε μια ζωή χωρίς δικαιώματα» καταλήγει το σχόλιο της ΚΝΕ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...