Ο ποδηλατόδρομος της οδού Κυδωνίας αλλάζει την όψη της πόλης | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Οι ποδηλατόδρομοι αλλάζουν την όψη της πόλης.

Ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση για τον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας και το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο είναι αισθητικά όμορφο. Ειναι όμορφο γιατί εξαιτίας της δημιουργίας του ποδηλατόδρομου, πλέον δεν παρκάρουν αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να δίνεται οπτικά η αίσθηση ότι ο δρόμος είναι πολύ πιο μεγάλος.

Οι ποδηλάτες πλέον θα μπορούν να διασχίζουν την κεντρική αρτηρία του Δήμου με ταχύτητα και ασφάλεια και οπωσδήποτε, εφόσον δεν αρχίσουν να παρκάρουν αμάξια, η ταχύτητα της μετακίνησης που θα προσφέρει σε σχέση με τα αυτοκίνητα θα οδηγήσει και πολλούς αλλους συμπολίτες μας στο να επιλέξουν τη μετακίνηση με το ποδήλατο για να κάνουν τις δουλειές τους.

Σημειώνουμε ότι το επόμενο διάστημα και όταν βελτιωθουν οι καιρικές συνθήκες, παρόμοια διαδικασια θα πραγματοποιηθεί στις οδους Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σκαλίδη.

"Sponsored links"

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις