Ο Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή της εταιρείας που εγκατέστησε στο νοσοκομείο Χανίων τις γεννήτριες οξυγόνου

Κανένα σχόλιο

Στη δημοσιότητα έδωσε ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παύλος Πολάκης τα στοιχεία της εταιρείας και την επιστολή που έστειλε στη διοίκηση του νοσοκομείου σχετικά με τη γεννήτρια που εγκατάστησε για να παράγει οξυγόνο. Η λειτουργία της θα εξασφαλίσει πέρα από την επάρκεια οξυγόνου για όλους τους ασθενείς κατά την περίοδο της επιδημίας του κορωνοϊού και πολλά χρήματα για το δημόσιο όμως δεν θέτετε σε λειτουργία επειδή, όπως καταγγέλει ο Χανιώτης βουλευτής “στα Χανια «ανακάλυψαν» κάποιοι την ανάγκη στη διαδικασία της παραλαβής του έργου και μάλιστα ζήτησαν και «έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων”.

Διαβάστε τι γράφει ο Παύλος Πολάκης και δείτε την επιστολή της εταιρείας:

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ .

"Sponsored links"

Διαβαστε την επιστολή της εταιρείας που εγκατέστησε τη γεννήτρια και θα καταλάβετε πόσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και από αυτά που είπα χθες είναι τελικά τα πράγματα !!! Σε άλλα νοσοκομεία που τοποθετήθηκαν και λειτούργησαν οι γεννήτριες ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΚΟ .Σε μας στα Χανια «ανακάλυψαν» κάποιοι την ανάγκη στη διαδικασία της παραλαβής του έργου και μάλιστα ζήτησαν και «έγκριση περιβαλλοντικών επιπτώσεων»!!!!!!(εξη μήνες υπόθεση για όσους ξέρουν , δηλαδή )

…και τώρα εν όψει επιδημίας κορωναϊού το νοσοκομείο Χανιων ΔΕΝ βάζει μπρος τη γεννήτρια που θα το θωρακίζει στο απαραίτητο Οξυγόνο που θα χρειαστεί!!!

Κατάλαβες δήμαρχε Παναγιώτη Σημαντηρακη γιατί ρώτησα χθες αν ακούς;; (Από την πολεοδομία την οποία προΐσταται ως Δημαρχος -ανεξάρτητα αν ήξερες η όχι το θέμα -μπήκε το θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και των αρχιτεκτονικών όρων κλπ κλπ ,πέρα από τις «αντιρρησεις» της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομειου)

 

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις