Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι

Κανένα σχόλιο

Ο πρέοδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, κ. Νίκος Ξανθουδάκης βρήκε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα και το παρέδωσε στην Ασφάλεια Χανίων.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΑΣΥ Χανίων αναφέρει:

Πρωινές ώρες της σήμερον (20-01-2020) σε περιοχή της πόλης των Χανίων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Νικόλαος Ξανθουδάκης, βρήκε και παρέδωσε στους συναδέλφους μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένα πορτοφόλι περιέχων χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες αλλά και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του.

"Sponsored links"

Ο Πρόεδρός μας έπραξε ως επιβάλει η ανθρώπινη, οικογενειακή και υπηρεσιακή του συνείδηση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις