18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει τις φήμες για κάθοδο στις εκλογές με άλλο κόμμα – Θα δώσει απαντήσεις σε συνέντευξη σε τηλεοπττικό σταθμό

Ημερομηνία:

Διαψεύδει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης τις φήμες περί καθόδου του ως υποψήφιος στα Χανιά με άλλο κόμμα στις επικείμενες εκλογές. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, “τις προσεχείς ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό εκτός των άλλων θα ανακοινώσω και τις προθέσεις μου σχετικά”.

Αναφέρει πιο αναλυτικά:

“Οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες αναπαράγονται ως είδηση σήμερα σε εβδομαδιαία εφημερίδα των Αθηνών, περί δήθεν συμφωνίας μου με συγκεκριμένο κόμμα να είμαι υποψήφιος  με το συνδυασμό του στα Χανιά στις προσεχείς εκλογές, είναι απολύτως ψευδείς. Αν δεν πρόκειται για κακόβουλη και κατευθυνόμενη παραπληροφόρηση, είναι αποκυήματα φαντασίας.

Για το τι θα κάνω, μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να με θέσει εκτός συνδυασμού της Ν.Δ, δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν να ομιλεί για λογαριασμό μου. Σε συνέντευξη που έχω προγραμματίσει να δώσω τις προσεχείς ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό εκτός των άλλων θα ανακοινώσω και τις προθέσεις μου σχετικά.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ