Παραμένει υπό κατάληψη το ΓΕΛ Αλικιανού – Τι λένε οι μαθητές | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζουν την κατάληψη ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Αλικιανού. Σε σχετικό κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το δεκαπενταμελές του σχολείου αναφέρει τα εξής:

Τέταρτη μέρα κατάληψης για το Γενικό λυκείου Αλικιανού. Οι μαθητές αγωνίζονται για να μην ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο του υπουργού παιδείας Κ. Γαβρόγλου το οποίο καταρρακώνει την παιδεία και υποβαθμίζει τους μαθητές των λυκείων.

Επίσης καταβάλει αγώνα για την πρόσληψη και την ένταξη καθηγητών στα σχολεία του νομού Χανίων καθώς και την βελτίωση υλικοτεχνικών υποδομών στηρίζοντας τα σχολειά που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα πρόβληματα διότι πιστεύουν ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των σχολείων αποτελεί την βασικότερη αρχή για την ορθή λειτουργία της εκπαίδευσης.

"Sponsored links"

Με εκτίμηση το Δεκαπενταμελές του Γενικού Λυκείου Αλικιανού

Δείτε φωτογραφίες από το υπό κατάληψη σχολείο και τους αγωνιζόμενους μαθητές του:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις