Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Κρήτης την Πέμπτη 12 Ιούλη

Κανένα σχόλιο

H Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο I.U.A.V. της Βενετίας και τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, πρόκειται να ολοκληρώσει τις εργασίες του καλοκαιρινού εργαστηρίου ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ που έχει ως θεματική τον αστικό σχεδιασμό για ιστορική πόλη μεσαίου μεγέθους. Το εργαστήρι μελετάει την περίπτωση:  Καστέλι Κισάμου.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 19.00, προγραμματίζεται εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου στο Κ.Α.Μ. παρόντων των δημάρχων Χανίων και Κισάμου, κυρίων Τάσου Βάμβουκα και Θεόδωρου Σταθάκη και του κοσμήτορα της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών καθηγητή Κώνσταντίνου Προβιδάκη.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Νίκος Σκουτέλης – αναπληρωτής καθηγητής Π.Κ.

"Sponsored links"

Bοηθός εργαστηρίου: Sara Bortolato – ερευνήτρια  I.U.A.V.

Οργανωτική υποστήριξη: Αλεξάνδρα Κουρουτάκη – δρ. ιστορικός της τέχνης Ε.ΔΙ.Π.-Π.Κ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις