Παρουσιάζεται η μελέτη για την πράσινη διαδρομή και τον ποδηλατόδρομο από Τζανακάκη έως Πειραιώς – 11 εκ. ευρώ για το έργο

Κανένα σχόλιο

“Δημιουργία πράσινης διαδρομής & ποδηλατόδρομου στον άξονα οδών  Στρ. Τζανακάκη, Χ. Γιάνναρη, Σκαλίδη & Πειραιώς” – Παρουσίαση μελέτης από τον Δήμο Χανίων στις 19/3/2018 στο Κ.Α.Μ.

Ο Δήμος Χανίων παρουσιάζει τη μελέτη για την υλοποίηση του έργου: “Δημιουργία πράσινης διαδρομής και ποδηλατοδρόμου στον άξονα οδών Στρ. Τζανακάκη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Σκαλίδη και Πειραιώς”, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018, στις 19.00, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Κ.Α.Μ.).  Η εν λόγω μελέτη αφορά στην υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων για τη βελτίωση της προσβασιμότητας, τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου και την οργάνωση της κίνησης και στάσης -στάθμευσης των οχημάτων στις προαναφερθείσες κύριες οδικές αρτηρίες.

Η δημιουργία πράσινης διαδρομής και ποδηλατόδρομου στον άξονα οδών Στρ. Τζανακάκη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Σκαλίδη και Πειραιώς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις της εγκεκριμένης Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δ. Χανίων: «Η Αναζωογόνηση του Αστικού Κέντρου Χανίων με όρους αειφορίας και κοινωνικής συνοχής» (Revitalizing the Core for Development – RECODE)». Το έργο στοχεύει στην υλοποίηση παρεμβάσεων αναβάθμισης του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, ενός από τους βασικότερους χρηματοδοτικούς πυλώνες του ΕΣΠΑ και ειδικότερα του Ε.Π. Κρήτη 2014-2020.

"Sponsored links"

Για τα Χανιά έχουν διασφαλιστεί 11.000.000€ από πόρους του ΕΣΠΑ και ειδικότερα του Ε.Π. «Κρήτη»  για την υλοποίηση έργων, που θα αναβαθμίσουν την πόλη.

Πρόγραμμα εκδήλωσης – Παρουσίαση μελέτης για την υλοποίηση του έργου

Final 1α

“Δημιουργία πράσινης διαδρομής και ποδηλατόδρομου στον άξονα οδών  Στρ. Τζανακάκη, Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Σκαλίδη και Πειραιώς”

ΩΡΑ ΘΕΜΑ
19:00 – 19:15 Έναρξη εκδήλωσης από το Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα  –  Χαιρετισμοί
19:15 – 19:30 Εισαγωγή – Ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Γ. Ξανθουδάκη
19:30 – 19:50 Παρουσίαση Αρχιτεκτονικής Μελέτης
19:50 – 20:30 Τοποθετήσεις – Συζήτηση

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις