Παρουσιάστηκαν τα βίντεο κλιπ του Ινδού σκηνοθέτη Sylvestere Peters στο σινεμά Αττικόν | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκαν χθες παρουσία αρκετών Χανιωτών αλλά και των συντελεστών, η προβολή των δύο μουσικών βίντεο κλιπ “I don’t know why” kai “Naina Bawre” του Iνδού σκηνοθέτη Sylvestere Peters.

Τα γυρίσματα έγιναν μεταξύ 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου σε διάφορες τοποθεσίες των Χανίων ενώ η πρώτη προβολή τους έγινε χθες, στο θερινό σινεμά Αττικόν στις 11 το βράδυ.

H προβολή έγινε παρουσία του σκηνοθέτη Sylvestere Peters.

"Sponsored links"

Στην παραγωγή των βίντεο κλιπ συμμετείχαν πάνω από 50 Χανιώτες ενώ ο σκηνοθέτης θα επιστρέψει το επόμενο διάστημα για τη δημιουργία 6 ακόμη βίντεο κλιπ, σε συνεργασία με την Χανιώτικη εταιρεία Fixer in Crete.

Δείτε φωτογραφίες από το σινεμά Αττικόν:

Ο σκηνοθέτης Sylvestere Peters
Ο σκηνοθέτης με κάποιους από τους συντελεστές των βίντεο κλιπ

Πολλοί Χανιώτες βρέθηκαν στο σινεμά Αττικόν για την προβολή

Ο σκηνοθέτης με κάποιους από τους πρωταγωνιστές στα βίντεο κλιπ

 

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις