Πελετίδης: Παρέμβαση για επαναλαμβανόμενα τεστ σε μαθητές – εργαζόμενους – εκπαιδευτικούς

Κανένα σχόλιο

Επαναλαμβανόμενα τεστ Covid-19, σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητές ζήτησε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, με έγγραφο του στον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), μπροστά στο άνοιγμα δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από τη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος, στο έγγραφό του, που κοινοποιεί και στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πάτρας, αναφέρει τα εξής:

«Στις 11 Ιανουαρίου 2021 προβλέπεται το άνοιγμα των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων. Λόγω της πανδημίας και με βάση την εμπειρία από την λειτουργία τους κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, χρειάζεται να γίνονται μαζικά και επαναλαμβανόμενα τεστ Covid-19 σε διδάσκοντες, εργαζομένους και μαθητές.

"Sponsored links"

Με αυτό τον τρόπο θα εντοπίζουμε εγκαίρως την όποια αρχόμενη τοπική αύξηση κρουσμάτων, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση εν τη γενέσει της. Οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Παιδείας είναι έτοιμες να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη περαιτέρω πληροφορία».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις