Περιοδεια υποψήφιων ευρωβουλευτών της Λαϊκής Ενότητας στην Κρήτη – Την Τρίτη στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη «Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής», Λουκία ΚαλιγιάννηΜπαδογιάννη, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος,  Χρήστος Σταυρακάκης και Νίκος Χουντής, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία τη Δευτέρα 13.5.2019 στο Ηράκλειο και την Τρίτη 14.5.2019 στα Χανιά.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα δώσουν Συνεντεύξεις Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ θα μιλήσουν και σε πολιτική εκδήλωση της «Λαϊκής Ενότητας-Μέτωπο Ανατροπής», στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 13.5.2019, ώρα 19.30, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας, έχει ως εξής:

"Sponsored links"

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

12.00: Συνέντευξη Τύπου (Πολύκεντρο Νεολαίας, Ανδρόγεω 2)

19.30: Πολιτική εκδήλωση Λαϊκής Ενότητας-Μέτωπο Ανατροπής (Πλατεία Δασκαλογιάννη)

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 – ΧΑΝΙΑ

10.00: Περιοδεία σε Δήμο, Περιφέρεια, Δικαστήρια

12.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ιστορικό Καφέ «Κήπος»

13.30: Περιοδεία στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις