Πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του “Λαφονήσιου Δρόμου”

Κανένα σχόλιο

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του “Λαφονήσιου Δρόμου 2017”  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 18:00. Ένας ιστορικός αγώνας που έχει πλέον καταξιωθεί ως ο μεγαλύτερος αγώνας στη Δυτική Κρήτη. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Κισσάμου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω του www.sdyh.gr συνεχίζονται έως και την Πέμπτη (10/8) στις 3 το μεσημέρι. Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί, για έντυπες εγγραφές, από τις 16,00 μέχρι τις 17:00 (ημέρα του αγώνα στο Ελαφονήσι). Παραλαβή του μηχανισμού (“τσιπάκι” του αγώνα) για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνεται την Παρασκευή (11/8) από τις 19:30 έως τις 21:00, στα γραφεία του Δήμου Κισσαμου και στο Γραφείο του Μαραθωνίου στα Χανιά (παραπλεύρως του Δημαρχείου Χανίων)   

Να σημειωθεί τέλος, ότι την Κυριακή (6/8) στο Κεφάλι Κισάμου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εθελοντών και των συνδιοργανωτών του “Λαφονήσιου Δρόμου 2017” (από όπου και η φωτογραφία). Επίσης έγινε η παρουσίαση των T-shirt του αγώνα, που είναι χορηγία του Δήμου Κισσάμου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today