Προγραμματική Σύμβαση του Πολυτεχνείου Κρήτης με την Περιφέρεια Κρήτης και 9 ΤΟΕΒ του νησιού

Κανένα σχόλιο

Σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, υπεγράφη στην Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και εννέα (9) Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) της Κρήτης για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Έρευνα – Μελέτη σκοπιμότητας για την Εφαρμογή του Μέτρου του Ενεργειακού Συμψηφισμού (Net-Metering) και του Εικονικού Ενεργειακού Συμψηφισμού (Virtual Net-Metering) σε 9 Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) της Κρήτης».

Η σύμβαση υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή και τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητή Ευάγγελο Διαμαντόπουλο. Παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος Θεοχάρης Τσούτσος, Επιστημονικά Υπεύθυνος του έργου.

Μέσα από το συγκεκριμένο ερευνητικό έργο θα διερευνηθεί η δυνατότητα, αλλά και η ωφέλεια από την υλοποίηση έργων παραγωγής ηλεκτρικής σε 9 Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) της Κρήτης, στο πλαίσιο τόσο της Υπουργικής Απόφασης «Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών από αυτοπαραγωγούς με εφαρμογή ενεργειακού συμψηφισμού ή εικονικού ενεργειακού συμψηφισμού σύμφωνα με το άρθρο 14Α του ν. 3468/2006», όσο και στο πλαίσιο του νέου νόμου για την εποπτεία της λειτουργίας των ΤΟΕΒ από τις Περιφέρειες, καθώς και τη νομοθεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που αφορά στο θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης και λειτουργίας των Ενεργειακών Κοινοτήτων – Ενεργειακών Συνεταιρισμών στην Ελλάδα.

"Sponsored links"

Οι Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων που συμμετέχουν είναι:

  1. ΤΟΕΒ Ζαρού
  2. ΤΟΕΒ Καβουσίου – Παχειάς Άμμου
  3. ΤΟΕΒ Καλού Χωριού
  4. ΤΟΕΒ Παπαγιαννάδων
  5. ΤΟΕΒ Σητείας Πισκοκέφαλου
  6. ΤΟΕΒ Οροπεδίου Λασιθίου
  7. ΤΟΕΒ Αγίας Μαρίνας – Πλατανιά
  8. ΤΟΕΒ Κόλπου Κισάμου
  9. ΤΟΕΒ Κουφού

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις