“Προστατευτικοί υπερεθνικοί οργανισμοί” κατά την Βαγιωνάκη ΝΑΤΟ και ΕΕ!!!

Κανένα σχόλιο

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Βάλια Βαγιωνάκη, ως εκπρόσωπος του αμερικανονατοϊκού ΣΥΡΙΖΑ στην βουλή:

“Αν η πΓΔΜ δεν καταφέρει να ενταχθεί σε προστατευτικούς υπερεθνικούς οργανισμούς, πιθανόν θα καταρρεύσει εν μέσω εμφύλιων διαιρέσεων….”

"Sponsored links"

“προστατευτικούς υπερεθνικούς οργανισμούς” αποκαλεί η αισχρή πολιτική ανεμοδούρα το ΝΑΤΟ και την ΕΕ του 4ου Ράιχ!!!…

Τι ηθικά ανερμάτιστη, πόσο ανεγκέφαλη τυχοδιώκτρια! Ένα εντός κομματικών γραφείων πάντα, άσχετο με κάθε μαζικό χώρο και λαϊκό κίνημα) αναρριχηθέν-διορισθέν ουσιαστικά από την τότε ηγετική “ανανεωτική” κλίκα …πρωτοκλασσάτο τοπικό στέλεχος που πρωτοστάτησε για την διαγραφή μου!

Μαζί με τα υπόλοιπα, αποδειγμένου ρόλου πια ως μεταπηδήσαντα στον δοσιλογικό ΣΥΡΙΖΑ της προδοσίας του ΟΧΙ, των μνημονίων, στους κατ΄αυτούς “προστατευτικούς υπερεθνικούς οργανισμούς”!!! ,του ΝΑΤΟ και του 4ου Ράιχ της ΕΕ, ύπουλα πολιτικά καθάρματα που δούλευαν υπόγεια για την κομματική αποδοχή της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των εδώ Βάσεων των ΗΠΑ, και της διαχείρισης του όλο και πιο απάνθρωπου διεθνο-καπιταλισμού, επικεφαλής τους μάλιστα, απαιτούσε την διαγραφή μου όταν το 1989 επέκρινα δημόσια την απεμπόληση μέσω του πραξικοπηματικά επιβληθέντος από την ηγετική φράξια, κειμένου Ανδρουλάκη-Κουναλάκη (ΚΚΕ-ΕΑΡ) της πάγιας ως τότε θέσης του ΚΚΕ για πάλη άμεσης εξόδου από ΕΕ και ΝΑΤΟ …

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις