Προσωρινή μεταστέγαση για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Μετά την πραγματοποίηση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 4-12-2019 στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορούσε τη λειτουργία των ΓΕΛ Κισσάμου και ΕΠΑΛ Κισσάμου, αποφασίστηκε η προσωρινή μεταστέγαση τους για το μεν ΓΕΛ στους χώρους του 2ου Γυμνασίου Κισσάμου, για το δε ΕΠΑΛ στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου.

Για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ αποφασίστηκε η απογευματινή τους λειτουργία έως τηνεξεύρεση μόνιμης λύσης για την επαναφορά τους σε πρωινό ωράριο.

Επιπροσθέτως για το ΕΠΑΛ Κισσάμου και τη διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων θα χρησιμοποιούνται οι εργαστηριακοί χώροι του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

"Sponsored links"

Ως εκ τούτου από αύριο 5-12-2019  προβλέπεται κανονική λειτουργία όλων των σχολείων.Στο απογευματινό ωράριο προβλέπεται έναρξη 14.00 και λήξη 19.40

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις