Πρωτοβουλία Πολιτών “Πρώτα ο Άνθρωπος”: “Το στρατόπεδο Μαρκοπούλου στους πολίτες άμεσα και με διαφάνεια”

Κανένα σχόλιο

Άμεσα σύγκληση διαπαραταξιακής ανοιχτής συνάντησης με την παρουσία βουλευτών του νομού και εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων και του κινήματος, όπου δημοκρατικά και με διαφάνεια θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την ολοκλήρωση της παραχώρησής του στρατόπεδου Μαρκοπούλου στο Δήμο ζητά με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Πολιτών “Πρώτα ο Άνθρωπος”.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Τον τελευταίο καιρό βλέπουν το φως της δημοσιότητας ορισμένα θολά σενάρια σχετικά με την τύχη του στρατόπεδου Μαρκοπούλου.

"Sponsored links"

Επειδή κρίνουμε ότι οι πολιτικές συνθήκες είναι ώριμες και υπάρχει ήδη προηγούμενο, π.χ. στη Θεσσαλονίκη το στρατόπεδο Παύλου Μελά, αλλά και κυρίως επειδή ο χώρος αυτός αποτέλεσε αντικείμενο μαζικών κινητοποιήσεων και αγώνα των συμπολιτών μας για τη διεκδίκησή του ως χώρου πρασίνου, ζητούμε:

– πρώτον, άμεσα να ληφθεί από το Δήμο Χανίων πρωτοβουλία για την παραχώρησή του στους Χανιώτες και

– δεύτερον να περιβάλλονται όλες οι ενέργειες με απόλυτη διαφάνεια και δημοκρατικότητα.

Με αυτούς τους στόχους προτείνουμε την άμεση σύγκληση διαπαραταξιακής ανοιχτής συνάντησης με την παρουσία βουλευτών του νομού και εκπροσώπων των αρμόδιων φορέων και του κινήματος, όπου δημοκρατικά και με διαφάνεια θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για την ολοκλήρωση της παραχώρησής του στο Δήμο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today