Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Οι αρνητές του κορωνοϊού και της μάσκας ας έρθουν στα νοσοκομεία

Κανένα σχόλιο

Να επισκεφτούν τα δημόσια νοσοκομεία για να διαπιστώσουν ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά και τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα, κάλεσε τους αρνητές του κορωνοϊού και της μάσκας ο πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στο GRTimes.gr και ερωτηθείς σχετικά με τα τη συγκέντρωση αρνητών στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, ο κ. Γιαννάκος επισήμανε πως «αυτό που έγινε είναι έγκλημα και μεγάλη ανοησία» και έστειλε αυστηρό μήνυμα.

«Τους καλούμε για να δουν το μέγεθος της βλακείας τους να επισκεφτούν τώρα το ΑΧΕΠΑ που διακομίζονται ασθενείς σε άλλες κλινικές προκειμένου να γίνουν νέες πτέρυγες για κορωνοϊό. Στις ΜΕΘ αυτή τη στιγμή έχουμε και νέους ασθενείς, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που δίνουν διασωληνωμένοι μάχη για τη ζωή τους. Το μέγεθος της βλακείας τους δεν το πληρώνουν μόνο οι ίδιοι, αλλά και οι διπλανοί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος, επισημαίνοντας παράλληλα την υπευθυνότητα που χρειάζεται από όλους για να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

"Sponsored links"

Θυμίζουμε ότι την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταφοράς ασθενών από τρεις κλινικές του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως χώροι νοσηλείας από ασθενείς που νοσούν από κορωνοϊό.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, είχε επισημάνει ότι η διασπορά του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλη, με τα νοσοκομεία να βρίσκονται στα όριά τους και να μετατρέπονται σε μιας νόσου. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο κ. Γιαννάκος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου και εξέφρασε την ανάγκη να επιστρατευτούν και άλλα νοσοκομεία για τον κορωνοϊό, όπως το Παναγία, το Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών), καθώς και το παλιό 424. «Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για περιστατικά κορωνοϊού για να μηνμετατραπούν σημαντικά τριτοβάθμια νοσοκομεία σε μιας νόσου», επισήμανε.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις