12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πύλη Sabbionara: Σπουδή στη φωτογραφία

Ημερομηνία:

Οι απόφοιτοι του τμήματος φωτογραφίας του ΔΙΕΚ Χανιών με αφορμή την ολοκλήρωση της φοίτησης τους, πραγματοποιούν έκθεση με τίτλο « Σπουδή στη φωτογραφία» , παρουσιάζοντας μέρος των εργασιών που πράχτηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η ευρύτητα της χρήσης της φωτογραφίας στη σύγχρονη εποχή , ανέδειξε την ανάγκη ουσιαστικής κατανόησης των ποικίλων φωτογραφικών εφαρμογών, που καλύπτουν ένα φάσμα καλλιτεχνικών αλλά και εμπορικών προθέσεων.

Σκοπός του προγράμματος σπουδών του ΔΙΕΚ Φωτογραφίας είναι η κατάρτιση των εκπαιδευομένων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, έτσι ώστε με τις δεξιότητες που αποκτούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη του τοπικού πολιτιστικού προϊόντος και στη βελτιστοποίηση της εφαρμογής εμπορικών φωτογραφικών υπηρεσιών.

17-24|08

Ώρες λειτουργίας : 11.00-14.00 και 19.00-22.00

Διοργάνωση:

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Συνδιοργάνωση: Δήμος Χανίων | ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...