Πώς θα λειτουργούν οι αγωνιστικοί χώροι στα Χανιά κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων γνωστοποιούνται οι διευκρινίσεις, που δόθηκαν κατόπιν επικοινωνίας του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Στέλιου Μιχαηλάκη, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γεώργιο Μαυρωτά, σχετικά με τη λειτουργία των αγωνιστικών χώρων κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, από 25.8.2020 έως 1.9.2020:

  • Οι προπονήσεις μπορούν να συνεχιστούν σε γκρουπ 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών.
  • Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια της άσκησης από τους αθλούμενους, είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τον χώρο άθλησης, καθώς και από τον προπονητή/τρια.
  • Απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων.
  • Εξακολουθούν να ισχύουν τα πρωτόκολλα καταγραφής εισερχομένων – εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης.
  • Φιλικοί αγώνες δεν επιτρέπονται.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις