Πώς μπορεί να φέρει η τεχνητή νοημοσύνη μια δεύτερη Βιομηχανική Επανάσταση | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

«Η πορεία της σταγόνας καθώς κατεβαίνει στην κοιλάδα είναι απρόβλεπτη, αλλά η γενική της κατεύθυνση είναι αναπόφευκτη», λέει ο οραματιστής της ψηφιακής εποχής Κέβιν Κέλι – και η τεχνολογία είναι το ίδιο, οδηγούμενη από μοτίβα απρόσμενα αλλά και αναπόφευκτα. Τα επόμενα 20 χρόνια, λέει, η επιθυμία μας να κάνουμε τα πράγματα όλο και πιο έξυπνα θα έχει ένα ριζικό αντίκτυπο σε σχεδόν οτιδήποτε κάνουμε.

Ο Κέλι εξετάζει τρεις τάσεις στην τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε για να την αποδεχτούμε και να καθοδηγήσουμε την ανάπτυξή της. «Το πιο δημοφιλές προϊόν τεχνητής νοημοσύνης σε 20 χρόνια από τώρα, που όλοι θα χρησιμοποιούν, δεν έχει εφευρεθεί ακόμα», λέει ο Κέλι. «Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε αργήσει».

Δείτε το βίντεο:

"Sponsored links"

Στα : Επιστήμη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις