Πώς τα πήγαν οι υποψήφιοι πέραν της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Μπορεί βουλευτές στα Χανιά να εξέλεξαν μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ αλλά και άλλα κόμματα κατέγραψαν σημαντικά ποσοστά.

Στο ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 6,54% πρώτη σε ψήφους ήρθε η Ευαγγελία Κουρουπάκη με 2.689 ψήφους ενώ ακολουθεί ο Νικόλαος Ντερμανάκης με 1.512.

Στο ΚΚΕ με ποσοστό 5.02% την έκπληξη έκανε ο Μιλτιάδης Κλωνιζάκης που έλαβε 1.318 ψήφους ενώ ακολουθεί ο Αλέξανδρος Μαρινάκης με 1.285.

"Sponsored links"

Στο ΜέΡΑ25 με ποσοστό 4,85% η Αθηνά Γιαννουλάκη έλαβε 1.494 ψήφους ενώ ακολουθεί ο Γιάννης Φίλης με 976.

Στην Ελληνική Λύση με ποσοστό 3.02% ο Ευστράτιος Παπαδάκης έλαβε 1.028 ψήφους και ακολουθεί ο Θεόδωρος Καρακατσάνης με 796.

Στη Χρυσή Αυγή με ποσοστό 2,45% ο Νεκτάριος Αγγελάκης έλαβε 839 ψήφους και ο Νικόλαος Γαρμπιδάκης 714.

Τέλος, στην Πλεύση Ελευθερίας με ποσοστό 2,42% ο Ιωάννης Φρονιμάκης έλαβε 936 ψήφους και η Θεανώ Παναγιωτάκη 781.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις