Π. Πολάκης: Tο 2015-16 είχαμε 123 νεκρούς, φέτος με επίσημα στοιχεία έχουμε 38 νεκρούς. Ε δεν έγινε και καμιά καταστροφή

Κανένα σχόλιο

Ο Π. Πολάκης παρέθεσε στοιχεία σχετικά με τα θύματα της γρίπης κάθε χρόνο, βάσει των οποίων, «το 2015-16 είχαμε 123 νεκρούς, φέτος με επίσημα στοιχεία έχουμε 38 νεκρούς. Από τα 173 σοβαρά κρούσματα, το 15% μόνο ήταν εμβολιασμένοι και 165 έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συμπλήρωσε ότι «από αυτούς 38 νεκροί άνθρωποι είναι νεκροί, κάποια από αυτούς άνθρωποι με ευπάθειες, με χρόνιες νόσους στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Υπήρξαν και κάποιοι που, δυστυχώς, χάθηκε η ζωή τους που δεν ήταν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, το οποίο, όπως είναι φαινόμενο που παρατηρείται κάθε χρόνο».

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πολάκης είπε ότι «ζούμε μία έξαρση της επιδημικής γρίπης, η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1 που είναι πιο ισχυρό το στέλεχος» τόνισε ενώ αμέσως μετά δεν παρέλειψε να πει προκαλώντας την κοινή γνώμη πως «δεν είναι καμιά καταστροφή, με τρελαθούμε κιόλας», συμπληρώνοντας ότι φέτος έχουν εμβολιαστεί 2 εκ. άνθρωποι. «Χρειάζεται ψυχραιμία. Είναι μία επιδημία και λυπούμαστε για κάθε ζωή που χάνεται», είπε χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις