Π. Πολάκης για Μακεδονικό: “Ιστορική μέρα. Λύνεται ένα πρόβλημα 25 χρόνων”

Κανένα σχόλιο

Για “ιστορική μέρα” μίλησε ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης για τη συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ σημειώνοντας ότι η Ελλάδα “κερδίζει όλα αυτά που δεν έμπαιναν ούτε ως βάση για συζήτηση την εποχή της μυστικής διπλωματίας”.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Ιστορική μερα.

"Sponsored links"

-λύνεται ενα προβλημα 25 χρόνων ανοίγοντας δρόμους συνεργασίας και ανάπτυξης

-σε σχεςη με όλες τις προηγούμενες απόπειρες η Ελλάδα κερδίζει την αλλαγή του Συντάγματος ,την “ονομασία έναντι όλων”,ξεκαθαρίζει πως η γλώσσα και η ταυτότητα της “βόρειας Μακεδονιας”ΔΕΝ εχουν σχεςη με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό .

ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ την εποχή της μυστικής διπλωματίας των πρακτοριςκων απεσταλμένων ,της κυριαρχίας του νιμιτς και των υπερεθνικιστών του Γκρουεφσκι !!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις