Π. Σημανδηράκης: “Λυπάμαι για όποιον πιστεύει ότι είναι “πάνω” από τη νομιμότητα”

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο και φωτογραφία που ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης καυτηριάζει τη στάση πολίτων των Χανίων ο οποίος στην οδό Παπανδρέου άφησε μπάζα και σκουπίδια.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, άμεσα οι υπηρεσίες καθαριότητας συνέλεξαν τα σκουπίδια, εντοπίστηκε ο πολίτης και “έχουν δρομολογηθεί οι προβλεπόμενος από τον νόμο διαδικασίες”.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Σημανδηράκης:

"Sponsored links"

Σήμερα, Κυριακή πρωί αντικρίσαμε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην καρδιά της πόλης μας αυτή την εικόνα.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ενώ εντοπίστηκε από που προέρχονται και έχουν δρομολογηθεί οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Βλέποντας όμως αυτή την εικόνα, ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Προσωπικά, λυπάμαι για όποιον πιστεύει ότι είναι “πάνω” από τη νομιμότητα. Λυπάμαι για το παράδειγμα που παίρνουν τα παιδιά μας από την αυθαιρεσία εις βάρος της πόλης. Λυπάμαι που σε μια κοινωνία που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό, να υπάρχει συνειδησιακός αναλφαβητισμός.

Είναι θέμα παιδείας αλλά και συναίσθησης της πραγματικότητας. Είναι θέμα σεβασμού προς την πόλη και προς τους συμπολίτες σου. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και αντίληψης.

Για αυτό παλεύουμε στον Δήμο Χανίων.

Για τη νέα αντίληψη όχι μόνο εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, αλλά κυρίως από τους πολίτες. #giatachania

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις