Σα τρελό φορτηγό… στον ΒΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Κίνδυνος θάνατος είναι πολλά φορτηγά που κυκλοφορούν στον ΒΟΑΚ.

Δεν είναι μόνο ότι οδηγούν με μεγάλες ταχύτητες σε δρόμους που βρίσκονται σε κακή κατάσταση αλλά πολλές φορές δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση ή τα φορτία δεν είναι με ασφάλεια δεμένα.

Όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης της εφημερίδας μας, σήμερα στην εθνική υπήρχαν νταλίκες οι οποίες τα πίσω φανάρια φρένου δε λειτουργούσαν ενώ άλλη νταλίκα φορτωμένη με πέτρες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ενώ χαλίκια έπεφταν στο οδόστρωμα. Μάλιστα, έκανε προσπεράσεις σε διπλή γραμμή δρόμου.

"Sponsored links"

Αναγνωρίζουμε ότι η πίεση που υπάρχει στους οδηγούς φορτηγών για να πετύχουν τους χρόνους είναι μεγάλος. Αυτό όμως δεν αιτιολογεί τη μη λείψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας ή τη σωστή συντήρηση των φορτηγών.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις