Σημαντική διεθνής αναγνώριση για τον Κρητικό γενετιστή Μανόλη Δερμιτζάκη

Κανένα σχόλιο

Μπορεί να αποχώρησε από την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας, ωστόσο δεν “ησυχάζει” ο Ηρακλειώτης καθηγητής Γενετικής Μανόλης Δερμιτζάκης.

Όπως ο ίδιος γνωστοποιεί, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Ινστιτούτου Γενετικής και Γονιδιωματικής της Γενεύης.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Sponsored links"

“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που αναλαμβάνω τη θέση του διευθυντη του Ινστιτούτου Γενετικής και Γονιδιωματικής της Γενευης (Institute of Genetics and Genomics in Geneva – iGE3 https://www.ige3.unige.ch), ένα ινστιτούτο με μέλη 60 καθηγητες με τις ερευνητικές τους ομάδες από τις δυο σχολες Ιατρικης και Θετικών Επιστημών του πανεπιστήμιου, και με σκοπό την προώθηση της ερευνας και εκπαιδευσης στη γενετική και γονιδιωματική”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις