Σπύρος Δανέλλης, βουλευτής Ηρακλείου με το “Ποτάμι”: Το σχέδιο Ντράγκι η αρχή για έξοδο από τη λιτότητα | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εμφανισθεί διαλλακτική ως προς την Γερμανία δεδομένης της αλλαγή της ευρωπαϊκής πλεύσης, μέσα από το πακέτο προτάσεων του Ντράγκι, εξέφρασε στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο βουλευτής Ηρακλείου με το Ποτάμι και πρώην ευρωβουλευτής, Σπύρος Δανέλης.

Ο κ. Δανέλλης παραδέχθηκε ότι κανείς δεν μπορεί πια να λοιδορεί σε βάρος των εκατοντάδων χιλιάδων διαδηλωτών σε όλη τη χώρα αλλά και στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, ενώ παραδέχθηκε ότι ο άκρατος γερμανικός ηγεμονισμός –πολιτικός και οικονομικός- έχει ήδη αποδειχθεί επώδυνος και αδιέξοδος για την ευρωζώνη.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις