Σταματούν μέχρι το φθινόπωρο οι εργασίες στη Νέα Χώρα

Κανένα σχόλιο

Στην ακόλουθη δήλωση προέβη σήμερα, Δευτέρα 11/6, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, αναφορικά με τις εργασίες ανάπλασης, που εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο στην περιοχή της Νέας Χώρας:

“Τις επόμενες ημέρες θα σταματήσουν οι παρεμβάσεις, που αφορούν την ανάπλαση αποκλειστικά των κάθετων οδών του παραλιακού μετώπου στη Νέα Χώρα, προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω όχληση στους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της περιοχής. Οι εν λόγω εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά από το φθινόπωρο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έπειτα και από τη σχετική παράταση, που εκτιμώ ότι θα δοθεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, θα τοποθετηθεί ο αστικός εξοπλισμός στο παραλιακό μέτωπο, όπως φώτα, παγκάκια, κ.α., ενώ στην παρούσα φάση δεν προκύπτει ζήτημα πρόσβασης στην παραλία. Όπως έχει δε συμφωνηθεί με τον ανάδοχο του έργου τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι πλακοστρώσεις και θα καλυφθούν οι μεγάλες επιφάνειες.

"Sponsored links"

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, μια μεγάλη παρέμβαση, που εκτελείται σε μια περιοχή, που την είχε ανάγκη, γι΄ αυτό και θα πρέπει να αναγνωριστεί από όλους το μεγάλο όφελος, που προκύπτει από το συγκεκριμένο έργο διαχρονικά, σε αντίθεση με τη μικρή όχληση, που προκαλείται προσωρινά”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις