Στα Χανιά οι Υπουργοί Άμυνας Ελλάδας, Αιγύπτου, Κύπρου για τη “Μέδουσα 9”

Κανένα σχόλιο

Στα Χανιά θα βρεθούν σήμερα Τετάρτη οι υπουργοί Άμυνας της Τριμερούς Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου προκειμένου να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς μέρος της αεροναυτικής άσκησης με την κωδική ονομασία “Μέδουσα 9”, που ολοκληρώνεται στις 8 Νοεμβρίου.

Οι τρεις υπουργοί, στο πλαίσιο των εργασιών της Τριμερούς Συνάντησης, μετά τη σειρά σειρά επαφών που θα έχουν στην Αθήνα θα ταξιδέψουν στα Χανιά για την άσκηση, η οποία διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου.

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, και οι ομόλογοί του της Κύπρου Σάββας Αγγελίδης και της Αιγύπτου Μοχάμεντ Ζακί θα συζητήσουν τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και την εδραίωση της συνεργασίας των τριών χωρών σε θέματα ασφάλειας και άμυνας.

"Sponsored links"

Σημειώνεται πως οι ένοπλες δυνάμεις της Κύπρου συμμετέχουν στην άσκηση “Μέδουσα” για τέταρτη χρονιά, με ένα πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης και μία ομάδα των ΟΥΚ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις