Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Κανένα σχόλιο

Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 21/5/2018, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, όπου θα έχει αύριο, Τρίτη 22/5/2018, συνάντηση στην Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) με τον Πρόεδρο της Υπηρεσίας, Γ. Ζησιμάτο, και άλλα στελέχη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι επόμενες ενέργειες, που πρέπει να γίνουν, για το θέμα της παραχώρησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις