Στην κορυφή για μια ακόμα φορά Πανεπιστήμιο Κρήτης και ΙΤΕ

Κανένα σχόλιο

Στις δυο πρώτες θέσεις του περιοδικού Nature Index κατατάσσονται το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ΙΤΕ !

Το περιοδικό δημοσιεύει έναν πίνακα που περιλαμβάνει τις μετρήσεις όλων των αποτελεσμάτων έρευνας για την Ελλάδα που δημοσιεύτηκαν από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 31 Ιανουαρίου 2017 και παρακολουθούνται από το Nature Index.

Ανάμεσα στις κατηγορίες περιλαμβάνονται είναι κοινωνικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες, χημεία και περιβαλλοντικές επιστήμες.

"Sponsored links"

Όπως δημοσιεύεται τις δυο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

322455

 

cretalive.gr

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today