Στηρίζει τους Κρητικούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς η ΔΕΠΑΝΑΛ

Κανένα σχόλιο

Με Κρητικά καλούδια από παραδοσιακούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς του τόπου μας θα συνοδεύεται πλέον ο καφές στα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Πρόκειται για μια κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας και προβλέπει την τοποθέτηση των προϊόντων που παράγουν οι παραδοσιακοί συνεταιρισμοί, σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΛΑ Α.Ε.: Στο καφέ ΜΑΡΙΝΑ, τον Πλάτανο, τον Κουμπέ, το αναψυκτήριο στην Όαση, το Πολύκεντρο Νεολαίας και το αναψυκτήριο της Δημοτικής Ακτής Καρτερού.

Η αρχή γίνεται από τον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Αγίου Μύρωνα, στις εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος με σκοπό να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που θα προμηθεύεται η ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε..

"Sponsored links"

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας των χώρων εργασίας, η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, τα αυστηρά μέτρα υγιεινής που τηρεί το προσωπικό, καθώς και όλες οι παράμετροι της παραγωγικής διαδικασίες που ικανοποιούν απόλυτα τα προβλεπόμενα δεδομένα.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη σε δήλωσή της τόνισε: «Η πρόθεσή μας για στήριξη της τοπικής οικονομίας, γίνεται πράξη μέσα από την έναρξη συνεργασιών, κατ’ αρχάς, με τοπικούς Γυναικείους Συνεταιρισμούς.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τα υψηλά επίπεδα υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόζουμε, επιλέγουμε προσεκτικά και προσφέρουμε στους επισκέπτες των καταστημάτων μας αγνά προϊόντα, φτιαγμένα με μεράκι από γυναίκες που αγαπούν την παράδοση και τις ιδιαίτερες μαγειρικές συνήθειες της Κρήτης.

Καταφέρνουμε έτσι να προβάλλουμε σε όλο τον κόσμο κάποια στοιχεία της Κρητικής διατροφής, αλλά και να δώσουμε πρόσθετα αναπτυξιακά κίνητρα στους Συνεταιρισμούς, που, όπως όλοι γνωρίζουμε, διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις μικρές τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις