Στις 6 το πρωί φτάνουν τα καράβια από την Κρήτη με τους διαδηλωτές για τη Μακεδονία

Κανένα σχόλιο

Αύριο το πρωί φτάνουν τα καράβια από Χανιά και Ηράκλειο με τα οποία ταξιδεύουν διαδηλωτές από την Κρήτη για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Σε σχετικό μήνυμα το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών αναφέρει:

Αυριο πρωΐ κατα τις 6:00 φτάνουν τα καράβια απο την Κρήτη στον Πειραιά.

"Sponsored links"

Πολλοί Κρητικοί έχουν είδη βρεθεί στην Αθήνα.

Το πρωΐ στις 20 Ιανουαρίου γενικη συγκέντρωση ολων των Κρητικών στο λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης θα έρθουν το πρωΐ στην συγκέντρωση αυτή αρκετοί και απο άλλα νησιά να ενωθούμε για τον κοινό αγώνα.

Καλο αγωνα

Καλη λευτερια.

Να σημειώσουμε ότι σε σχετικό μήνυμα – κάλεσμα το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών ανέφερε για το συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου:

Εμείς, ως Έλληνες Πατριώτες θα βρεθούμε στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, όποτε χρειαστεί και όπως απαιτούν οι περιστάσεις, ώστε να διατρανώσουμε και να επιβάλλουμε τη βούληση των Ελλήνων πολιτών, στην οποία η όποια ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υποτάσσεται κι όχι στα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα κατοχικών δυνάμεων ή στις ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις!

Το Συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου θα είναι η λαοθάλασσα που θα πνίξει τις όποιες ανθελληνικές ονειρώξεις των εμπνευστών και συντακτών της κατάπτυστης και ανθελληνικής Συμφωνίας των Πρεσπών!!

Ζήτω η Μακεδονία!!

"Sponsored links"

Ζήτω η Ελλάς!!

Ενώ σε άλλο κείμενο γίνεται αναφορά σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον Αποκόρωνα:

Σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2019, στον χωριό Νίππος Αποκόρωνος Χανίων, μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, και υπό το βάρος των ιστορικών ευθυνών που επωμίστηκαν όλοι οι Έλληνες, συνήλθε η Συντονιστική Επιτροπή του Πανελληνίου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, ώστε να λάβει εκείνες τις αποφάσεις που είναι απαραίτητες για την επιτυχή μετάβαση των ΚρητώνΠατριωτών στο επερχόμενο Συλλαλητήριο της Πλατείας Συντάγματος, το οποίο οργανώνει αυτοπροαιρέτως και σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός και συνδιοργανώνει με τις ευλογίες Του ο Θεός!
Ενόψει της προαναγγελθείσης και επικείμενης εθνικής προδοσίας, της εθνικά απαράδεκτης Συμφωνίας των Πρεσπών, όποια ημέρα κι αν αποφασίσουν οι εθνικοί ολετήρες, που την υπέγραψαν ερήμην του ελληνικού λαού, να τη φέρουν προς επικύρωση ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων, οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να σπεύσουμε να σώσουμε την τιμή μας, την αξιοπρέπειά μας, τη ζωή μας! 

Οι θυσίες των προγόνων, που έχουν αγιάσει κάθε σπιθαμή της ιερής αυτής γης που βαδίζουμε με το αίμα τους, είναι το αντίδοτο στην ύπουλη αυτή μεθόδευση. 

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να λοιδορεί και να απαξιώνει την ιστορική μας κληρονομιά, χαρίζοντας όσα μας ανήκουν σε ανιστόρητους, παρείσακτους και σφετεριστές!

Τώρα είναι η μεγάλη στιγμή της δράσης και της εθνικής μας σωτηρίας, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε την πνευματική και ιστορική παρακαταθήκη των προγόνων μας στις επόμενες γενεές των Ελλήνων, που προσδοκούν από εμάς, εναγωνίως, να πράξουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ μας, επιλέγοντας να ΖΗΣΟΥΜΕ!

Θα δώσουμε το ΠΑΡΩΝ, στην Πλατεία Συντάγματος, μαζί με τους προγόνους μας, τους ήρωές μας, τους αγίους μας, ώστε εμπράκτως να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν, να ξαναβρούμε ό,τι χάσαμε, να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις