Στους 39,2 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στους Αγίους Πάντες στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε καμίνι μετατράπηκε σήμερα η Κρήτη αφού το θερμόμετρο σε κάποιες περιπτώσεις το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα όπως διακρίνεται και στον παρακάτω Πίνακα οι 6 από τις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες στη χώρα όπως καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, σημειώθηκαν στην Κρήτη, με τις 4 να είναι στο Νομό Χανίων, μια στο Ρέθυμνο και μία στο Ηράκλειο.
Στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Πλώρα ενώ στο Ρέθυμνο στο Φράγμα Ποταμών.

Το… ρεκόρ πάντως ο “υδράργυρος” το σημείωσε στους Αγίους Πάντες του Δήμου Αποκορώνου με 39,2 βαθμούς Κελσίου, ενώ… φούρνους θύμιζαν σήμερα στα Χανιά και το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο Αλικιανός και το Ακρωτήρι.

maleviziotis.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις