Στο Δήμο Κισσάμου δε θα βάλουν φωτιά στα σκουπίδια στις παραλίες (όπως στον Δήμο Πλατανιά) αλλά θα τα συλλέξουν

Κανένα σχόλιο

Μπορεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου Πλατανιά επί μέρες να καίγονται τα σκουπίδια στις παραλίες με την ανοχή της δημοτικής αρχής, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η στάση της δημοτικής αρχής του Πλατανιά είναι και ο κανόνας.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου θα ξεκινήσει τον καθαρισμό των παραλιών (απομάκρυνση πλαστικών και φερτών υλικών), αρχίζοντας από την παραλία του Δραπανιά.

Μάλιστα, ο Δήμος καλεί όσους πολίτες επιθυμούν, να συμμετέχουν εθελοντικά στον καθαρισμό.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι σχετικά με τις φωτιές στις παραλίες του Δήμου Πλατανιά η ΔΕΔΙΣΑ έδωσε στη δημοσιότητα σκληρή ανακοίνωση για τις συνέπειες από την καύση τόσο στην υγεία των πολιτών όσο και στο περιβάλλον.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις