Στο Διοικητικό Δικαστήριο οι καταστηματάρχες της παλιάς πόλης και τον Κανονισμό Κοινόχρηστων Χώρων

Κανένα σχόλιο

Νέα κινητοποίηση ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες της παλιάς πόλης για τον Κανονισμό Κοινόχρηστων Χώρων. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο Σύλλογος Εστίασης ν. Χανίων καλεί σε κινητοποίηση στον 4ο όροφο της Εφορίας Χανίων στις 12.30 το μεσημέρι.

Στο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

Την Παρασκευή 16/6 στις 12:30 στον 4ο όροφο της Εφορίας Χανίων θα συζητηθεί το θέμα της προσφυγής μας για τα ασφαλιστιά μέτρα (προσωρινή διαταγή για να πάρουμε αναστολή).
Επιβάλλεται να δώσουμε ΟΛΟΙ το παρόν ΕΙΡΗΝΙΚΑ. Η απόφαση θα ληφθεί και θα γνωρίζουμε αμέσως τι θα εφαρμοσθεί.

"Sponsored links"

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!

Θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι Άννα Σαματά (Σύλλογος Εστίασης), Γεωργία Μαρκουλάκη (τουριστικά) και εκτός απροόπτου και ο κ. Μαργαρώνης (ΕΒΕΧ).

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today